Fysiofitness

logonieuw

Fysiofitness

Fysiofitness voor actieve revalidatie

Fysiofitness is mogelijk voor kleine groepen patiënten(max 4) die actief moeten revalideren bij de meest uiteenlopende klachten. De trainingen vinden in een aparte daartoe helemaal ingerichte fitnessruimte plaats, waar alle vormen van metingen en trainingen en revalidatie kunnen plaatsvinden.

Fysiofitness is m.n. bedoeld voor die patiënten die na een blessure of een andere aandoening weer actief kunnen starten met revalideren tot het oude prestatieniveau. Onder begeleiding van de fysiotherapeut kan een selectief en verantwoord programma worden samengesteld en getraind. Er wordt nauwkeurig bijgehouden hoe het verloop is zodat er verantwoorde aanpassingen kunnen worden gemaakt tijdens het doorlopen van het programma. De samenstelling van de groepen is meestal divers, echter we streven naar trainingsgroepen van gelijksoortige klachtengroepen te vormen. De gemiddelde duur van een training is een uur en wordt 1 of 2 keer per week herhaald.

Na afloop van het revalidatietraject kan er door worden getraind, echter dan is er wel sprake van een eigen bijdrage. Dit uiteraard in overleg met de begeleidend fysiotherapeut.

Personal training is eveneens mogelijk na afspraak en dient particulier te worden betaald.

 

De praktijk in beeld:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fysiotherapie B.C. van Veenen

footer triangle

icon    Volg ons op:

icon     Email-adres: info@veenenfysio.nl

icon     Adres: Nieuweweg 2, 9301 GR Roden

Facebook Fysiotherapie B.C. van Veenen  Twitter Fysiotherapie B.C. van Veenen

Contactformulier van Veenen Fysiotherapie van Veenen
Neem contact op met Fysiotherapie van Veenen 050 - 501 26 36

Neem direct contact op:

Maak een afspraak

Fysiotherapie beweegcirkel
mask
mask
mask