Arbeidsfysiotherapie

logonieuw

Arbeidsfysiotherapie

Gezond werken resulteert in gezond ondernemen

Dit is van invloed op de productiviteit, effectiviteit, gezondheid, veiligheid, comfort en bovenal medewerkertevredenheid. Onze praktijk is aangesloten bij Fysergo. Fysergo is een landelijke netwerkorganisatie van gespecialiseerde fysiotherapie-
praktijken op het gebied van arbeidsgerelateerde fysiotherapie.

Middels onze HealthCheck kunnen we voor u in kaart brengen waar mogelijke gezondheidsrisico´s aanwezig zijn bij de individuele medewerkers. Vervolgens kunnen we verschillende specifieke programma´s aanbieden aan medewerkers om deze risico´s te verminderen. Wij begeleiden werknemers die door klachten niet optimaal functioneren in hun werk en/of "verzuimen"

Bij aanwezige klachten met of zonder arbeidsverzuim kunnen wij voor u binnen 2 werkdagen een goede analyse maken, waarbij niet alleen de klacht wordt onderzocht, maar ook specifiek de klacht in relatie tot het werk. Uitgangspunt hierbij is dat er gedacht wordt vanuit werkmogelijkheden en niet zoals vaak vanuit werkbeperkingen. Interventies na een analyse worden vaak voor een groot deel vergoed via de reguliere ziektekostenverzekering!

Wij zijn daarnaast uw partner bij het in kaart brengen van de ergonomische omstandigheden in uw bedrijf. Ook geven wij preventieve trainingen voor verschillende doelgroepen, zoals tiltraining en training gezond beeldschermwerk. Voor al onze dienstverlening geldt dat u als opdrachtgever centraal staat. Dienstverlening op maat.

Meer weten over arbeidsfysiotherapie?

Wilt u meer weten over arbeidsfysiotherapie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over arbeidsgerelateerde fysiotherapie. U kunt ons bellen op 050 501 26 36 of mailen naar info@veenenfysio.nl.

 

De praktijk in beeld:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fysiotherapie B.C. van Veenen

footer triangle

icon    Volg ons op:

icon     Email-adres: info@veenenfysio.nl

icon     Adres: Nieuweweg 2, 9301 GR Roden

Facebook Fysiotherapie B.C. van Veenen  Twitter Fysiotherapie B.C. van Veenen

Contactformulier van Veenen Fysiotherapie van Veenen
Neem contact op met Fysiotherapie van Veenen 050 - 501 26 36

Neem direct contact op:

Maak een afspraak

Fysiotherapie beweegcirkel
mask
mask
mask