Het team van Veenen Fysiotherapie

logonieuw

Het team van Veenen Fysiotherapie

BART VAN VEENEN

Bart van Veenen Fysiotherapeut

Ik vind het leuk om u in het kort iets over mijzelf te vertellen. Sinds 1985 ben ik als fysiotherapeut werkzaam in Roden. Na mijn afstuderen ben ik een halve week gaan werken in een particuliere praktijk ,en de andere helft van de week op de Prof. W.J. Bladergroenschool te Paterswolde.

Meteen na mijn opleiding ben ik me gaan specialiseren in sensomotoriek. Dit is een specialisatie die therapeutische mogelijkheden bied aan kinderen met een complexe leerstoornis. Dit heb ik tot 2003 gedaan op de school in Paterswolde en later ook in mijn eigen praktijk, die ik vanaf 1989 ben gestart.

Mijn motto is "De Helende Mens". Hiermee proberen ik aan te geven dat herstellen en verbeteren een proces is van cliënt en therapeut samen.

Ik vind dat fysiotherapeutische behandelingen alle facetten van het herstel moeten bevatten en de samenwerking tussen behandelaar en cliënt voorop staat. Daarbij is het onderlinge vertrouwen bepalend voor het resultaat van de behandeling.

Na al die jaren boeit het vak me nog steeds en het werken met mensen is de "drive" achter het geheel. Steeds ben ik blijven innoveren en dit heeft geleid tot een steeds groeiend aantal patiënten, waardoor we vier keer hebben moeten verhuizen om zo uiteindelijk te eindigen op ons huidige adres aan de Kanaalstraat. Onlangs hebben we de praktijkruimte nog eens flink verruimd met een volwaardige fitnessruimte met douche en kleedkamer.

De nieuwe technieken en behandelinzichten volgen elkaar snel op en ik probeer de waardevolle dingen eruit te pikken en snel in de
praktijk te in te voeren. Soms moeten we veel scholing volgen om nieuwe aandachtsgeboieden beter te bedienen. Daar houden we van en dus blijft het vak boeien. Ik heb er zin in!

LAJLA VAN VEENEN

Lajla van Veenen Fysiotherapie

KAREN FOLKERTS

Karen Folkerts Fysiotherapie

Hallo, ik ben Karen Folkerts en werk sinds mei 2010 in deze gezellige praktijk.

Mijn interesses liggen voornamelijk bij de echografie en de shockwave therapie, ook vind ik het een uitdaging om sporters te helpen. Naast mijn werk in de praktijk train ik ook ruiters en amazones die problemen hebben met hun houding en zit. Omdat mijn eigen sport paardensport is heb ik mij gespecialiseerd tot dierfysiotherapeut, eind 2012 heb ik deze opleiding afgerond. Daarnaast zou ik graag in de komende jaren mij meer willen verdiepen in de echografie, om zo nog makkelijker en sneller mensen van hun klachten af te helpen.

LINDA ZWAAGMAN-SAPTENO

Linda Zwaagman-Sapteno Fysiotherapie

MONQUE BRINK

Monique Brink

Ik ben getrouwd en samen hebben we een zoontje van 5 jaar. In mijn vrije tijd mag ik graag lange wandelroutes in de natuur lopen en fietsen. Ook ben ik vaak als hobbykok in de keuken te vinden. En 6 maanden per jaar ben ik samen met mijn man en vele andere vrijwilligers van de Bomenbuurt bezig met het bouwen van een Rodermarktwagen.

Ik ben sinds het afstuderen in 1997, werkzaam bij fysiotherapie van Veenen. Ik ben als oproepkracht bij Bart begonnen en werkte toen ook in meerdere fysiotherapie praktijken in Roden en in het huis van bewaring in Veenhuizen.
2 jaar lang heb ik in De Esmarke, de verpleegafdeling van Stichting Interzorg in De Hullen gewerkt. Tevens heb ik een aantal jaren als verzorgster bij een jeugdelftal van VV Roden gewerkt. Inmiddels ben ik sinds 2001 in vaste dienst en werk nu part-time bij de praktijk van Bart.

In principe behandel ik allerlei aandoeningen die er bij de patiënten kunnen voorkomen, maar in de loop der jaren blijkt toch dat mijn feeling is gaan liggen bij de steeds ouder wordende mens. Vandaar dat ik nu ook bezig ben cursussen te volgen gericht op de aandoeningen en problemen die kunnen voorkomen bij onze oudere generatie. Een aandoening is snel verworven en een ongelukje zit vaak in een klein hoekje, ik hoop dat dat u niet overkomt. Maar mocht dat wel zo zijn, dan misschien graag tot ziens.
 

SANDRA JILDERDA

Sandra Jilderda

Hallo, mijn naam is Sandra Jilderda.

In de zomer van 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Vrij snel daarna ben ik begonnen met werken in deze praktijk, waar ik in januari 2008 een contract heb gekregen. De komende jaren ben ik van plan mij te gaan specialiseren in een bepaald gebied binnen de reguliere fysiotherapie. Hierdoor kan ik naast de reguliere fysiotherapie ook meer gespecialiseerde behandelingen aanbieden.

Het werken als fysiotherapeut geeft mij veel voldoening en ik doe dit dan ook met veel plezier en enthousiasme!

MARTIJN KLASENS

Martijn Klasens Fysiotherapie Roden

Hallo, ik ben Martijn Klasens. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met het gezin. Ik doe aan hardlopen, ga graag wandelen en naar voetbal toe.

In 2007 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut, waarna ik mij ben gaan specialiseren in de manuele therapie. Dit is een verdieping in het onderzoeken van functiestoornissen van gewrichten en het snel en effectief behandelen hiervan. In 2011 ben ik afgestudeerd. Ik zie manuele therapie als een echte toevoeging aan de fysiotherapie, omdat je behandelvormen kan combineren om mensen te laten herstellen van hun klachten.

De praktijk in beeld:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fysiotherapie B.C. van Veenen

footer triangle

icon    Volg ons op:

icon     Email-adres: info@veenenfysio.nl

icon     Adres: Nieuweweg 2, 9301 GR Roden

Facebook Fysiotherapie B.C. van Veenen  Twitter Fysiotherapie B.C. van Veenen

Contactformulier van Veenen Fysiotherapie van Veenen
Neem contact op met Fysiotherapie van Veenen 050 - 501 26 36

Neem direct contact op:

Maak een afspraak

Fysiotherapie beweegcirkel
mask
mask
mask