TEAM
HOME
Martijn Klasens:
-fysiotherapie
- manuele therapie
- fysio-fitness
-tapingHallo allemaal,

Na anderhalf jaar afwezig geweest te zijn geweest ben ik met veel plezier teruggekeerd bij fysiotherapie BC van Veenen. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen als algemeen fysiotherapeut.
Omdat mijn passie vooral ligt binnen de orthopedische problematiek, en in het bijzonder wervelkolom gerelateerde klachten, ben ik mij gaan specialiseren tot manueel therapeut. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het SOMT te Amersfoort en afgerond in 2011. Ik ben van plan mij de komende jaren, binnen de manuele therapie, verder te gaan verdiepen in orthopedische klachten bij kinderen en de opleiding tot kinder-manueel therapeut te gaan volgen. Een verdieping gericht op baby’s met voorkeurshoudingen, asymmetrie tijdens de motorische ontwikkeling van baby tot kleuter, houdingsscoliose en nek-, hoofd- en rugpijnklachten bij opgroeiende kinderen tot 18 jaar.

Buiten het werk om doe ik vrijwilligerswerk bij een voetbalvereniging, waar ik training geef aan de jongste jeugd en ik elftalleider ben. Ik doe 2 á 3 keer per week aan hardlopen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, zoals pretparkbezoeken, uitwaaien op een eiland, lekker uit eten gaan en ik ga graag naar voetbalwedstrijden van fc Groningen.

Ik hoop u gauw te ontmoeten bij ons in de praktijk!!!!!!
    Nieuweweg 2,  9301 GR,  Roden   -   Tel: 050 - 501 26 36